Υπνοδωμάτιο

Ενίσχυση θερμομόνωσης τοίχου υπνοδωματίου. Ο χώρος είχε ανάγκη από επιπλέον θερμομόνωση στο σημείο του κρεβατιού. Με τη χρήση MDF δημιουργήθηκε ένα δεύτερο επίπεδο, παράλληλο με τον τοίχο, σε απόσταση περίπου 20 εκατοστών και ανάμεσα στις δύο επιφάνειες τοποθετήθηκε μονωτικό υλικό. Σε ορισμένα σημεία, έγινε αξιοποίηση της απόστασης ανάμεσα στα δύο επίπεδα, με εγκατάσταση κρυφού φωτισμού και δημιουργία βιβλιοθηκών.
Διάσταση
ύψος: 
3.00cm
πλάτος: 
2.60cm
μήκος: 
0.20cm
υλικό: 
mdf - ακρυλική βαφή, μονωτικό dow

Προερχόμαστε από μια οικογενειακή επιχείρηση με συνολική παρουσία άνω των 50 ετών στον χώρο των κατασκευών. Διαχρονικά, βασικό αντικείμενό μας υπήρξαν οι κατασκευές από ξύλο και παράγωγά του σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Από το 1996 έως και σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό χώρων διατηρώντας, πάντα, ως συγκριτικό πλεονέκτημα το κατασκευαστικό μας τμήμα.

Δημιουργούμε χώρους και έπιπλα που η μορφή και οι λεπτομέρειες κατασκευής τους, αντιπροσωπεύουν τις επιθυμίες και την ψυχοσύνθεση του ιδιοκτήτη τους. Πραγματοποιούμε μοναδικές, πρωτότυπες ιδέες σύμφωνα με τις προσωπικές αναφορές και προδιαγραφές του ατόμου που τις χρησιμοποιεί.

Address

Αδριανού 52-54

Κορωπί, Αττική

Tel:

210 899 4611

694 473 4838

Ακολουθήστε μας: