Ξυλεπένδυση Τοίχου

Ενίσχυση θερμομόνωσης τοίχου υπνοδωματίου. Ζητούμενο, επίσης, ήταν η κάλυψη του κλιματιστικού σώματος χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του. Επιλέχθηκε κλιμακωτή αύξηση της απόστασης της επένδυσης από τον τοίχο, ώστε να μην μεταβληθεί η θέση του κρεβατιού, να ενσωματωθεί το κλιματιστικό και να διαιρεθεί η μεγάλη επιφάνεια του τοίχου σε τρεις μικρότερες οριζόντιες. Μεταξύ των επιφανειών έχει προβλεφθεί κρυφός φωτισμός.
Διάσταση
ύψος: 
2.65cm
πλάτος: 
0.03cm
μήκος: 
3.40cm
υλικό: 
mdf, καπλαμάς teak

Προερχόμαστε από μια οικογενειακή επιχείρηση με συνολική παρουσία άνω των 50 ετών στον χώρο των κατασκευών. Διαχρονικά, βασικό αντικείμενό μας υπήρξαν οι κατασκευές από ξύλο και παράγωγά του σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Από το 1996 έως και σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό χώρων διατηρώντας, πάντα, ως συγκριτικό πλεονέκτημα το κατασκευαστικό μας τμήμα.

Δημιουργούμε χώρους και έπιπλα που η μορφή και οι λεπτομέρειες κατασκευής τους, αντιπροσωπεύουν τις επιθυμίες και την ψυχοσύνθεση του ιδιοκτήτη τους. Πραγματοποιούμε μοναδικές, πρωτότυπες ιδέες σύμφωνα με τις προσωπικές αναφορές και προδιαγραφές του ατόμου που τις χρησιμοποιεί.

Address

Αδριανού 52-54

Κορωπί, Αττική

Tel:

210 899 4611

694 473 4838

Ακολουθήστε μας: