Βιτρίνα

Στόχος η κατασκευή βιτρίνας με κλειστά τμήματα η οποία να επιτρέπει την καλή κυκλοφορία από το τραπέζι. Για τούτο, επιλέχθηκαν συρόμενες, επάλληλες πόρτες οι οποίες δεν διεισδύουν στο χώρο της τραπεζαρίας. Σημαντικό στοιχείο, επίσης, ήταν η συνολικά διακριτική παρουσία του επίπλου η οποία επιτεύχθηκε μέσω του στυλιζαρίσματος του αρχικού κλασσικού ύφους και με την επιλογή του λευκου χρώματος.
Διάσταση
ύψος: 
2.35cm
πλάτος: 
0.45cm
μήκος: 
1.50cm
υλικό: 
mdf, βαφή λάκκα σατινέ, διαφανές τζάμι

Προερχόμαστε από μια οικογενειακή επιχείρηση με συνολική παρουσία άνω των 50 ετών στον χώρο των κατασκευών. Διαχρονικά, βασικό αντικείμενό μας υπήρξαν οι κατασκευές από ξύλο και παράγωγά του σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Από το 1996 έως και σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό χώρων διατηρώντας, πάντα, ως συγκριτικό πλεονέκτημα το κατασκευαστικό μας τμήμα.

Δημιουργούμε χώρους και έπιπλα που η μορφή και οι λεπτομέρειες κατασκευής τους, αντιπροσωπεύουν τις επιθυμίες και την ψυχοσύνθεση του ιδιοκτήτη τους. Πραγματοποιούμε μοναδικές, πρωτότυπες ιδέες σύμφωνα με τις προσωπικές αναφορές και προδιαγραφές του ατόμου που τις χρησιμοποιεί.

Address

Αδριανού 52-54

Κορωπί, Αττική

Tel:

210 899 4611

694 473 4838

Ακολουθήστε μας: