Μπάνιο

Ανακατασκευή διαμερίσματος με στόχο τη μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση χώρων μικρών και με ακανόνιστο σχήμα. Η δημιουργία λιτών επιφανειών, η εφαρμογή υλικών με απλότητα στην εμφάνιση και η απουσία πρόσθετων αξεσουάρ ήταν οι παράγοντες που επελέγησαν για να ευνοήσουν τη “μεγέθυνση” των χώρων και την άνετη χρήση τους.
Διάσταση
ύψος: 
0.60cm
πλάτος: 
0.45cm
μήκος: 
1.50cm
υλικό: 
κόντρα πλακέ θαλάσσης poplar

Προερχόμαστε από μια οικογενειακή επιχείρηση με συνολική παρουσία άνω των 50 ετών στον χώρο των κατασκευών. Διαχρονικά, βασικό αντικείμενό μας υπήρξαν οι κατασκευές από ξύλο και παράγωγά του σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Από το 1996 έως και σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό χώρων διατηρώντας, πάντα, ως συγκριτικό πλεονέκτημα το κατασκευαστικό μας τμήμα.

Δημιουργούμε χώρους και έπιπλα που η μορφή και οι λεπτομέρειες κατασκευής τους, αντιπροσωπεύουν τις επιθυμίες και την ψυχοσύνθεση του ιδιοκτήτη τους. Πραγματοποιούμε μοναδικές, πρωτότυπες ιδέες σύμφωνα με τις προσωπικές αναφορές και προδιαγραφές του ατόμου που τις χρησιμοποιεί.

Address

Αδριανού 52-54

Κορωπί, Αττική

Tel:

210 899 4611

694 473 4838

Ακολουθήστε μας: