Καθιστικό

Σύνθεση φωτιζόμενων προθηκών. Επιθυμία του πελάτη ήταν η δημιουργία μιας επιτοίχιας κατασκευής για τοποθέτηση αναμνηστικών αντικειμένων από ταξίδια. Μέσα από τους διαφορετικούς χώρους της σύνθεσης τονίστηκε η διαφορετικότητα των εμπειριών. Η κατασκευή ενσωματώθηκε στο χώρο ως αναπόσπαστο στοιχείο και όχι σαν ανεξάρτητο έπιπλο που στηρίζεται στον τοίχο.
Διάσταση
ύψος: 
2.50cm
πλάτος: 
2.20cm
μήκος: 
0.15cm
υλικό: 
mdf - βαφή λάκα ματ

Προερχόμαστε από μια οικογενειακή επιχείρηση με συνολική παρουσία άνω των 50 ετών στον χώρο των κατασκευών. Διαχρονικά, βασικό αντικείμενό μας υπήρξαν οι κατασκευές από ξύλο και παράγωγά του σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Από το 1996 έως και σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό χώρων διατηρώντας, πάντα, ως συγκριτικό πλεονέκτημα το κατασκευαστικό μας τμήμα.

Δημιουργούμε χώρους και έπιπλα που η μορφή και οι λεπτομέρειες κατασκευής τους, αντιπροσωπεύουν τις επιθυμίες και την ψυχοσύνθεση του ιδιοκτήτη τους. Πραγματοποιούμε μοναδικές, πρωτότυπες ιδέες σύμφωνα με τις προσωπικές αναφορές και προδιαγραφές του ατόμου που τις χρησιμοποιεί.

Address

Αδριανού 52-54

Κορωπί, Αττική

Tel:

210 899 4611

694 473 4838

Ακολουθήστε μας: