Κατάστημα

Κατάστημα ειδών ποδηλασίας. Στόχος η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου και η οργάνωση πολλών και διαφορετικών σε διαστάσεις εμπορευμάτων. Τα τμήματα αναπτύσσονται με τη λογική των ομόκεντρων κύκλων, παραπέμποντας στον τροχό του ποδηλάτου, με κέντρο τον γκισέ εξυπηρέτησης. Επιλέχθηκε το λευκό σαν ουδέτερο χρώμα βάσης, γκρι ανοικτό βιομηχανικό δάπεδο έχοντας τη μέγιστη αντοχή, πράσινο ανοικτό στα έπιπλα τονίζοντας το χρώμα του σήματος της εταιρίας, και μεταλλικές επιφάνειες ως καμβάς για τα πολύχρωμα και μικρότερα εμπορεύματα.
υλικό: 
οροφή ορυκτών ινών, βακελίτης, διάτρητη λαμαρίνα

Προερχόμαστε από μια οικογενειακή επιχείρηση με συνολική παρουσία άνω των 50 ετών στον χώρο των κατασκευών. Διαχρονικά, βασικό αντικείμενό μας υπήρξαν οι κατασκευές από ξύλο και παράγωγά του σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Από το 1996 έως και σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό χώρων διατηρώντας, πάντα, ως συγκριτικό πλεονέκτημα το κατασκευαστικό μας τμήμα.

Δημιουργούμε χώρους και έπιπλα που η μορφή και οι λεπτομέρειες κατασκευής τους, αντιπροσωπεύουν τις επιθυμίες και την ψυχοσύνθεση του ιδιοκτήτη τους. Πραγματοποιούμε μοναδικές, πρωτότυπες ιδέες σύμφωνα με τις προσωπικές αναφορές και προδιαγραφές του ατόμου που τις χρησιμοποιεί.

Address

Αδριανού 52-54

Κορωπί, Αττική

Tel:

210 899 4611

694 473 4838

Ακολουθήστε μας: