Έκθεση

Μόνιμη έκθεση στον προθάλαμο του κτηρίου της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, βασισμένη σε δισδιάστατο φωτογραφικό υλικό και αντικείμενα μικρής κλίμακας με θέμα τις διαχρονικές φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Οι προθήκες της έκθεσης σχεδιάστηκαν ακολουθώντας το ύφος της αρχιτεκτονικής του Walter Gropius, ο οποίος είχε σχεδιάσει το κτήριο της Πρεσβείας. Το δισδιάστατο υλικό παρουσιάζεται σε 7 επιτοίχια φωτιζόμενα ταμπλό και τα αντικείμενα φιλοξενούνται σε 2 επιδαπέδιες βιτρίνες.
Διάσταση
ταμπλό
ύψος: 
1.30cm
πλάτος: 
3.00cm
βιτρίνες
ύψος: 
2.00cm
πλάτος: 
1.15cm
μήκος: 
0.55cm

Προερχόμαστε από μια οικογενειακή επιχείρηση με συνολική παρουσία άνω των 50 ετών στον χώρο των κατασκευών. Διαχρονικά, βασικό αντικείμενό μας υπήρξαν οι κατασκευές από ξύλο και παράγωγά του σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Από το 1996 έως και σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό χώρων διατηρώντας, πάντα, ως συγκριτικό πλεονέκτημα το κατασκευαστικό μας τμήμα.

Δημιουργούμε χώρους και έπιπλα που η μορφή και οι λεπτομέρειες κατασκευής τους, αντιπροσωπεύουν τις επιθυμίες και την ψυχοσύνθεση του ιδιοκτήτη τους. Πραγματοποιούμε μοναδικές, πρωτότυπες ιδέες σύμφωνα με τις προσωπικές αναφορές και προδιαγραφές του ατόμου που τις χρησιμοποιεί.

Address

Αδριανού 52-54

Κορωπί, Αττική

Tel:

210 899 4611

694 473 4838

Ακολουθήστε μας: