Έκθεση

Έκθεση βασισμένη στο προσωπικό αρχείο του Επαμεινώνδα Πετραλιά σε 7 ενότητες. Στόχος της μελέτης ήταν η ανάδειξη του διαφορετικού χαρακτήρα των εκθεμάτων της κάθε ενότητας (φωτογραφικό υλικό, εξοπλισμός, αναμνηστικά μετάλλια) και ο σεβασμός προς τον χαρακτήρα του κτιρίου που φιλοξενούσε την έκθεση. Χρησιμοποιήθηκε συνδυασμός ορθογώνιων panels και χαμηλών προθηκών ώστε τα εκθέματα να είναι σε προσιτό σημείο σε σχέση με το οπτικό πεδίο του επισκέπτη. Ο φωτισμός τοποθετήθηκε κατακόρυφα και ψηλά για την ανάδειξη του ύψους του χώρου. Τα χρώματα παραπέμπουν σημειολογικά στην Ολυμπιακή ιδέα και αναδεικνύουν τα εκθετήρια μέσα στο ασπρόμαυρο περιβάλλον.
υλικό: 
mdf, βαφή λάκα σατινέ, γυαλί, μέταλλο, ύφασμα

Προερχόμαστε από μια οικογενειακή επιχείρηση με συνολική παρουσία άνω των 50 ετών στον χώρο των κατασκευών. Διαχρονικά, βασικό αντικείμενό μας υπήρξαν οι κατασκευές από ξύλο και παράγωγά του σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Από το 1996 έως και σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό χώρων διατηρώντας, πάντα, ως συγκριτικό πλεονέκτημα το κατασκευαστικό μας τμήμα.

Δημιουργούμε χώρους και έπιπλα που η μορφή και οι λεπτομέρειες κατασκευής τους, αντιπροσωπεύουν τις επιθυμίες και την ψυχοσύνθεση του ιδιοκτήτη τους. Πραγματοποιούμε μοναδικές, πρωτότυπες ιδέες σύμφωνα με τις προσωπικές αναφορές και προδιαγραφές του ατόμου που τις χρησιμοποιεί.

Address

Αδριανού 52-54

Κορωπί, Αττική

Tel:

210 899 4611

694 473 4838

Ακολουθήστε μας: